01
Proteze

În prezent Activ Ortopedic acţionează pe piaţa dispozitivelor medicale, pe de o parte în calitate de importator şi distribuitor, pe de altă parte în calitate de producător.

Activitatea firmei se desfăşoară atat în relaţie cu sistemul naţional de asigurări de sănătate, cat si pe piata libera.

02
Orteze

Până la jumătatea anului 2009, activitatea societăţii a constat numai în importul şi comercializarea de dispozitive ortopedice, fabricarea acestor dispozitive deţinând o cotă nesemnificativă din cifra de afaceri, procesul efectiv de fabricaţie fiind externalizat către alte societăţi de profil.

03
Încălțăminte ortopedică

Prin achizitionarea a peste 85% din echipamentele, masinile si materialele implicate in procesul de fabricare a dispozitivelor medicale la comanda, scoase la licitatie, Activ Ortopedic srl a preluat o impotanta parte din activitatea ROMHANDICAP S.A

Doresti sa afli mai multe despre serviciile noastre?

Contactează-ne la oricare din numerele de telefon afișate sau direct la sediul firmei: str. Petru Maior, nr. 61, Sector 1, București

Cum pot obține un dispozitiv medical destinat recuperării prin intermediul Casei de Asigurări de Sănătate?

Procurarea unui dispozitiv medical decontat total sau parțial de Casa de Asigurări de Sănătate se poate face în baza unui dosar care se depune la sediile CAS din București și fiecare județ din țară.
Alte informații utile

Majoritatea dispozitivelor medicale pot fi obtinute GRATUIT prin casa de asigurari de sanatate.

Societatea noastra este dispusa in continuare sa se dezvolte si sa gasesca solutii noi pentru a satisface nevoile clientilor nostri.
Call Now Button